Om

OM KIRSTEN HAMMOND ANDERSEN 


Fra kunstnerbogen side 42, skrevet af Professor Laura Francesca Di Trapani, uddannet fra La Sapienza Universitetet i Rom, ”Kvinden i nutidskunst”:

"Hendes arbejde bevæger sig mellem det figurative og det symbolske og handler om drømmelignende steder, hvor poserende kvindelige figurer træder frem i billedet klart til at blive observerede og samtidige skue ind i betragteren og skiller sig ud i midten".

Censureret udstilling i Paris, Louve, 2022.


(#katalog #teikn #tegneudstilling #udstilling #odsherred #pakhusgalleriet # #bogogide #petercallesen #rasmusjulius #foredrag #papir #tegning #attegne #papirklip)

Kirsten Hammond Andersen har over de sidste år udstillet en del i Italien i flere censurerede gruppeshows.  Et show som er værd at se nærmere på var  13. biennale Florence - Eternal Feminine | Eternal ChangeFirenze Biennale i Firenze i 2021, hvor hun blev featured artist sammen med 6 andre. En anden  International censureret gruppeudstilling var på Fondazione Luciana Matalon i Milano, hvor Kirsten Hammond Andersen (cph.artspace) har udstillet sammen med bl.a. Pia Kintrup og Axel Becker.


Af de mange gruppeudstillinger i ind- og udland kan nævnes Schweitz, Tyskland, Italien, Rumænien og Bulgarien og deltog bl.a  på den internationale censureret udstilling; -"The woman of the contemporary art" i Paris, Louvre, hvor hun fik en kunstnerpris 2022. Til den 59. Biennale Arte Venice var hun med i den internationale udstilling "We are reversal" kurateret af LAURA DI TRAPANI, Proffessor og kunsthistoriker.


Kirsten's deltagelse i 3. sæson af Danmarks meget populære TV-program "Danmarks bedste portrætmaler",  udtaler kunsthistoriker Bente Scavenius


om Kirsten Hammond Andersen:

"Hun føler sig frem og starter meget professionelt ud.

Vi har høje forventninger", 2. nov. 2019, afsnit 1.


Tom Jørgensen, redaktør,- og kunstanmelder for den landsdækkende "Kunstavisen" og Jyllandsposten og skriver om Kirsten side 10;


"De er malet af en kunstner, der både kan karakterisere mennesket og skabe en atmosfære af smukke mønstre, elegant svingede linjer og sammensatte farveskala i en dynamisk balance".


Afsluttende:

"Kirsten Hammond Andersen's maleri er en hyldest ikke kun til kvinder, men til fantasien og til drømmen. At turde være sig selv. Absolut og ubetinget ".


Tom Jørgensen, kunstneranmeldelse "101 kunstnere", side 10 2019 PSH Publishers.


(#kunstner #kunstneranmeldelse #kunstanmeldelser #tomjoergensen #101kunstnere #bog #optaget #internationalexhibition #artexhibition #artist #femaleartist #art)